Figyelem!

 

- ZBlock! A szerverünkre való belépéshez minimum DirectX 8.0-s verziónak kell telepítve lennie a gépedre. Régebbi verziókkal a zBlock nem fog felengedni. Ennek oka, hogy DX7 és azelőtti verzióknál a játékos nem teljesen és nem annyi ideig vakul pl., mint a DX8, 9, 10 et telepített játékosok. A ZBlock legújabb 4.4 -es változata alapból ismer és letilt pár csítet. Szintén tiltja alapból a szerveren a bunnyzást hála istennek, amit eddig konfigból tudtam jól - rosszul megoldani.

- Elméletileg sikerült lekonfogolni egy kezdetleges speedhack védelmet a szerverre.

- Az elmúlt időben folyamatosan próbálták törögetni a szerverünket. Ugyan nem sikerült nekik, de ezért egy szigorítás, amit nem árt ha tudtok. A szerver minden parancsot naplóz. Ezt a naplófájlt minden nap átnézem. Amelyik IP címről akár egyetlen rcon jelszó megadási kísérletet találok, az az ip címtartomány automatikusan másnap reggeltől felkerül a banlistünkre. Mindegy hogy ingame, vagy hlsw-n keresztül próbálkozol. Látni fogom. Az rcon törés miatt kitiltott ip tartományok tiltása örökös. Azokat soha nem veszem le a listáról.

- Az rcon hack mellett volt pár próbálkozó, aki lagoltatni próbálta a szervert egy ún. timeleft - nextmap exploittal. Ugyan ez ellen mi a kezdetektől védve vagyunk, mégis minden ilyen próbálkozó jutalma szintén örökös IP tartományban. Ugyanez vonatkozik mindenféle adminjogszerzési kísérletre is, ami szintén visszakereshető a logfájlunkból. Szóval bátran próbálkozzon ilyesmikkel, aki nem akar soha többé a szerveren játszani.

Szerverünkön fut pár régi - új alkalmazás. A fontosabbak:

- Admin skineket tettem fel a szerverre. Az adminok hat féle skinből választhatnak e pillanatban. Használjátok őket, ha tetszenek! Amennyiben mégsem tetszenek, az alap skineket is tudjátok használni. A skinek miatt a mani admin néha megőrül és nem engedni az alap skint kiválasztani. Ilyenkor ne a standard gombra nyomjatok, hanem amikor rákérdez a skinedre, a nullás gombbal lépj ki a skinmenüből. Keresem a hiba okát, de egyenlőre nem találom. Pár embernek nem volt egyértelmű, ki hova tartozik. Nekik: - A szineket nézd! A piros, vagy lila ruhás az t. A kék, vagy fekete ruhás meg ct. Ennyi.

- Anticheat * Végre sikerült szereznem egy primitív, de legalább sourcemod alól működő anticheat scriptet. Az aimbottal nem tud mit kezdeni, de a WH-sok, scriptből Bunnyzók, speedhackes majmok jó részét automatikusan kihajigálja a szerverről.

- Detox * Régebbi cheat (csalás) felismerő script. A mai csalásokat már nem ismeri, de a régebbiekkel egészen jól elboldogul. Elsősorban a speedhack és a wallhack régebbi változatai ellen ad kis védelmet. 

- Anti ping mask * Megakadályozza, hogy hamis latencyt illetve rateket mutasson a játékos a szerver felé. Megakadályozza, hogy ping limit feletti pinggel bárki is feljusson a szerverre. Az ilyen játékosokat automatikusan kidobálja a szerverről.

- Medkit * Szerverünkön fut egy úgynevezett medkit mod, ami a half life játékból lehet nektek ismerős. A lényege az, hogy amikor valaki meghal a játékban, eldob egy úgynevezett medkitet (orvosi csomagot), ami 20 életerő ponttal van feltöltve. Ha egy 75 hp-nál kevesebbel rendelkező játékos rálép erre a földre esett orvosi csomagra, az automatikusan feltölt neki 20 hp-t, maximum 75 hp-ig. Az orvosi csomagok a keletkezésük után 30 másodperccel elhamvadnak a semmibe. Szóval csak fürgén. Életerőt feltölteni! :D Remélem tetszeni fog nektek ez a mod.

- Noblock * Át tudsz menni a csapattársaidon. Így nincsenek többé blockerek (utadat elálló csapattársak) a szerveren. Sajnos jelenleg az ellenfélen is át tudsz gyalogolni. E hiba kijavítása folyamatban van.

Alap teambalancer * A csapatok látszámát úgy osztja el minden kör végén, hogy a létszámkülönbség maximum 1 fő legyen. Működése automatikus.

- Rádió * Újra üzemel! Az USA legjobb rádióadóit hallgathatod játék közben.   Király, nem?   Az adók a rajtuk játszott zenék műfaja szerint  vannak csoportosítva. A rádió menüt a: !radio vagy /radio parancsal tudod elővarázsolni. A rádiót kikapcsolni pedig a !radiooff vagy /radiooff parancs hivatott. Az adó kiválasztása után kb. 15 - 25 másodperc, amíg a zene elindul. Addig ne zárd be a felugró ablakot, mert az ablakban tudod állítani a hangerőt is. 

- Votemute * Kicsi, de hasznos plugin. A folyamatosan zenét közvetítő, vagy a játékosokat más módon zavaró játékosok némítását tudod megszavaztatni, a többi játékossal. Admin beavatkozása nélkül.                Használata a: !votemute parancsal. Figyelem! Ha ok nélkül, csak szórakozásból használod ezt a plugint, az adminok megbüntetnek.

- Showdamage * Játék közben valós időben mutatja, milyen sebzéseket adtál az ellenfeleknek. Egy kis felbukkanó ablakban, pár másodpercig a monitor felső - középső részén. 

- Spray követő * Nézz rá egy adott sprayre és a szerver alul - középen kiírja neked, hogy ki fújta azt ki. Elsősorban az adminok munkáját megkönnyítendő került fel. De minden játékos tudja használni. A náci jelképeket fújogató marhák ellen.

- Silencer * Az egy ekkora szerveren sokakat joggal idegesítő szinte folyamatos "fire in the hole" hangot és feliratot tünteti el a szerverről.

- Anti-buyscript * A fegyvereket scriptből, a pálya bármelyik pontján és  bármikor vásárolgató ügyeskedők ellen került fel. Ugyanis ez is jogtalan előnyt ad az adott játékosnak. Vagyis a mi olvasatunkban csalás.

- A felsorolt scripteket lehetőség szerint folyamatosan fejleszteni fogjuk, hogy szerverünk minél jobb szórakozást tudjon nyújtani törzsjátékosainknak. Ennyi a publikus a szerveren futó scriptekből. A többi az adminok munkáját segíti vagy a szerver külső támadások elleni védelmét biztosítja, ezért azok nem publikusak.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A kettes szerver legyen:
Maradjon Deathmatch
Gungame szervert ide nekem
Zombie szervert akarok
Surf szerverre vágyom
Jailbreak szerver legyen