Itt szeretnék üzenni pár finoman szólva is gyenge értelmi képességű csíterünknek.

A szerveren vagy észrevetted koma vagy sem, de nem szarakodunk egyes IP-k bannolásával. Ha csalsz, minden alkalommal 255 lehetséges IP címed megy a levesbe. Ha te a 84.224.26.145 IP címről csítelsz nálunk, akkor az aktuális admin szépen kiteszi ezt az IP címedet. Én meg utólag (talán aznap, talán másnap) szépen kitiltom a 84.224.26.x tartományt. Mindkét szerverünkről. Dinamikus IP-vel párszor vissza fogsz tudni jönni, de egyre nehezebben fogod megtalálni a szervert, ahogyan egyre több lehetséges tartományodat bannolom ki szépen sorban. Egyre többször kell ki-be kapcsolgatni a modemedet, hogy még nem letiltott IP címet kapj. Ha meg végképp felqrod az agyam, megkapod a magad nagy tartománybanját, ami példánknál maradva a teljes 84.224.x.x tartományt jelöli. Teszek rá, hány egyébként becsületes játékost teszek ki ezzel veled együtt koma. A szerver pont ezért lett a kezdetektől nemzetközi és nem csak magyar. Bármikor kigazdálkodjuk elegendő játékossal akár azt is, hogy egész Magyarország megy a banlistre. Szóval csítelgess bátran koma. Ha neked nem jó, hogy van egy Magyar topszerver, ami elsősorban nekünk Magyaroknak lett létrehozva és van karban és aránylag csítermentesen tartva, akkor nem érdemled meg, hogy a mi szerverünkön játssz. Akkor csítelgess a többi Magyar vagy nem magyar, a nap nagy részében üresen álló kis szerveren. Nekem 8 koma. Ha te ezt élvezed ....

Akkor az igért üzenetek:

- 2010.05.03. Jackass, alias Béla bácsi, alias még tucatnyi név. A mai kis ámokfutásod közben gondolom nagyon rafináltnak érezted magad. Kitettelek, modem restart és már jöttél is vissza másik IP tartománnyal. Amit ezzel sikerült elérned az ennyi: 84.224.x.x tartomány kilőve örökre a szerverünkről. Pannon mobilinternetre bukja csak? Észre nem vehető aimbotra már nem? Na ennyit sikerült elérned a dinamikus IP-ddel.

- 05.13. lowskilled. Adminhack kell neked? Tessék. Kis IP címtartományod az örökös banlistet gazdagítja mindkét szerverünkön. Remélem megérte?

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A kettes szerver legyen:
Maradjon Deathmatch
Gungame szervert ide nekem
Zombie szervert akarok
Surf szerverre vágyom
Jailbreak szerver legyen