Figyelem! Ne írj nekünk citromailes e-mail címről, mert az ilyen címekre küldött válaszunkat sosem fogod megkapni. Az okot kérdezd meg a citromailtól, hogy miért dob vissza spamként minden freemailes mailt. Mivel szinte folyamatos volt a mocskolódás a vendégkönyvünkben, kénytelen voltam lezárni azt. Csináltam helyette ide egy fontosabb tudnivalók c. tájékoztatót. 

Az alapok:

- A szerver az átlagos játékosoknak lett létrehozva. A gyengébbeknek és az átlagos szinten megrekedteknek. Nevezzétek, ahogyan csak akarjátok. Ha úgy nektek jobb akkor a lowoknak, mint pl. én is vagyok. Esetleg a profiknak, akik már unják az állandó bizonyításkényszeres szervereket, ha más játékosokat is hagynak érvényesülni és szimplán csak szórakozni akarnak.

- Addig látunk bárkit szivesen a szerveren, amíg a statja nem kiugró, csítet nem használ és minimális szinten kultúráltan tud viselkedni.

- Figyelem! A szerver klánunk virtuális magántulajdona! Mi döntjük el, kikkel szeretnénk együtt játszani és kikkel nem. Ez a minimum azért cserében, hogy mi fizetjük a szerver nem kevés bérleti díját. Akit ez esetleg zavar, az ne jöjjön játszani a szerverünkre.

- A szerveren az adminok diktálják a szabályokat. Persze az ésszerűség határain belül. Akinek ez nem tetszik, bármikor átmehet más szerverre játszani.

Amit tehetsz:

- Aki bant kap, annak három lehetősége van

 - Beletörődik és elmegy más szerverre játszani 

 - Anyázik, köpköd, mocskolódik. Aki mocskolódik, annak mindennemű hozzászólását egyszerűen törölni fogjuk a vendégkönyvből. Semmiféle választ nem fog kapni. Bocsi, de már iszonyatosan unalmas naponta sokszor magyarázkodni.

 - Kultúráltan ír a vendégkönyvünkbe. Kéri a ban törlését. Itt álljunk is meg egy szóra. Páran azt hiszik, azzal vádolnak hogy a ban törléséért mi seggnyalást várunk. Nos ez nem így van. Nincs rá szükség. Egyszerűen csakis emberi hangnemben kért dolgokra reagálunk mi is emberien. Ennyi az egész. Ha a reklamáló bunkó hangnemet üt meg, akkor a válasz is ebben a stílusban fog érkezni. Egy játékos max. 2 - 3 alkalommal törölhető a banlistről. De csak akkor, ha nem volt szemmel látható csítje. Ha volt neki, a ban örökös marad.

Ban törléséhez a mailban, vagy a vendégkönyven légyszives a kérés mellé mellékelni a Steam ID-det és ha nem vagy eredetis, akkor egy IP címedet. Ezen adatok nélkül nem tudlak kivenni a banlistből. Illetve a nickneved, amire a bant kaptad. Ha ezeket az adatokat elsőre megadod, hosszas levelezgetést spórolhatsz meg.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A kettes szerver legyen:
Maradjon Deathmatch
Gungame szervert ide nekem
Zombie szervert akarok
Surf szerverre vágyom
Jailbreak szerver legyen