Sziasztok!

Mint talán már tudjátok, az alábbi mapok már elvileg futtathatóak a szerverünkön. Ugyanis már készen vannak 64 slotig. Aki nem tudta, annak mondanám hogy a "gyári" mapok max. 40 játékosig jók. Az e feletti játékosok nem tudnának rajta játszani, mert csak 40 spawnpoint (születési pont) van bennük meghatározva. A + 24 spawnpoint hozzászerkesztése mani admin alá, nem kis munka és idő. Így minden mapot nem fogok alkalmassá tenni a mi szerverünkre, de amelyeket a nagy többség szeretné, azokat megcsinálom. Egyesével és ahogyan az időm, kedvem engedi. Akinek ez nem tetszik, az csinálja meg maga. Emiatti reklamálással, sürgetéssel, követelőzéssel ne is fáradjon senki.


assault (Picit lagol 52 játékosnál)
italy (Tökéletes. Semmi lag)
office (Játszható)
dust2 (Játszható)
dust2_night (Játszható)

A lényeg. Az oldalon ma kiírt szavazás segítségével mondhattok kedvenc mapot nekem. A szavazás péntek éjfélig fog élni. A szavazáson nyertes mapot garantáltan megcsinálom 64 slotig, hogy a mi szerverünkön is játszható legyen. Az esetleg előfordulhat, hogy a győztes mapot megcsinálom, de a szervergép erejét már meghaladja annak 52 sloton futtatása. Ez csak az éles kipróbáláskor derül majd ki. Ebben a valószinűtlen esetben új mapszavazás lesz kiírva és az első győztes majd akkor lesz csak nálunk futtatható, amikor a szolgáltató ad alánk egy még erősebb szervergépet. Erre még elméletileg az idénre van is ígéretünk.

Figyelem!

A mapok átalakítása nem jelenti automatikusan, hogy ezek a mapok mindenki által szavazhatóak lesznek. Terveim szerint csúcsidőben fogtok velük majd találkozni, a szerveren fennjátszók akarata szerint. A mapváltást kérni, erőltetni felesleges. Ilyen irányú kérést az adminok figyelmen kívül hagynak, arra nem is válaszolnak. Szóval ne is nyaggassátok ezzel őket. Az adminok általi mapváltás szabályai kidolgozás alatt, tesztelésük és az időzített választhatóságuk lekonfigolása folyamatban van. November hónapban kérem az adminokat, hogy ne váltogassanak mapot. A későbbiekben is csakis a játékosok akarata szerint és ha a mapváltás után esik a játékosszám, az admin vigye vissza dust2-re a szervert.

Mindezek figyelembevételével, szavazásra fel!

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A kettes szerver legyen:
Maradjon Deathmatch
Gungame szervert ide nekem
Zombie szervert akarok
Surf szerverre vágyom
Jailbreak szerver legyen