Warozás pillanatnyilag felfüggesztve! 

Ezzel kapcsolatban pár tudnivaló feltétel, ha később velünk szeretnétek warozni:

* A jövőben csakis saját szerverünkön warozunk, a kedvezőtlen tapasztalatok miatt. Mi nem vagyunk profi klán. Csakis a magunk örömére warozunk. Klántagjaink között vannak erősebb és szerényebb képességű játékosok is. Próbáljuk vegyesen válogatni őket a warokra. Az eredménynél számunkra fontosabb a vitathatatlanul becsületes játék és a korrekt, fegyelmezett lebonyolítás.

* A saját warszerver indítása folyamatban van.

* War minimum 5v5 felállásban elképzelhető. Ez alatti létszám esetén értelmetlen. Csakis állandó klántagok vehetnek benne részt. Mixed war (beugró játékosok) kizárt. 

* Warmap egyenlőre csakis a de_dust, de_dust2, de_inferno lehet.

* A kezdőpénz egységesen 16000 $. Ebből kell mindenkinek gazdálkodnia a war alatt.

*  A waron nincs: awp, g3sg1, sg550, scout. Minden más fegyver, kellék használata megengedett.

* War csakis a megegyezett időpontban lehetséges. A szerverünket legkésőbb a war kitűzött időpontjában lezárjuk. Amelyik csapat hiányos létszámmal jelenik meg, az vagy feladja a wart (a másik fél nyer automatikusan), vagy a csökkentett létszámmal végigküzdi azt. Az eredmény ígyis - úgyis érvényes.

* Warszerverünkön a legfrisebb cheat (csalás) védelmek garmadája lesz telepítve. E csalásvédelem bármelyik csapatból megfog valakit (chatablakban figyelmeztet, amikor a csalót kirugja), automatikusan a másik csapat lesz a nyertes. Szintén félbeszakad a war, ha a cheatvédelmen átjutott, de szemmel láthatóan csaló játékost veszünk, vesztek észre. Ilyen esetben is a vétlen csapat lesz automatikusan a győztes. A warról felvétel készül, utólagos elemzésre. E felvételt természetesen az ellenfélnek is szivesen átadjuk, ugyanezen okból.

 * Waron egyértelműen nem vehet részt olyan klántagotok, aki megtalálható a szerverünk csalásvédelmének logfájljában. Amelyik klánból több tag is rajta van e listán, azzal a klánnal egyáltalán nem kívánunk warozni. A logfájlban szereplő néhány játékost weboldalunkon, a szégyenfal fülre kattintva te is megtekintheted.

* War közben két módszer lehetséges:

1, - Alltalk van. Vagyis mindenki hall mindenkit. Az ellenfél is! Ez sajnos szükséges a csalási próbálkozások miatt (telefon, skype, stb.). Halott játékosok nem próbálnak semmiképpen sem segíteni az élőknek!

2, - Nincs alltalk. Viszont a meghalt játékosok monitorja halálukkor elsötétedik. Nem látnak, hallanak semmit a játékból, amíg a következő kör el nem kezdődik.

*  Az éles war közben, ok nélkül bármelyik csapatból elmegy egy játékos is, automatikusan a másik csapat lesz a győztes. Vagy a foghíjas csapattal folytatják a wart. Utóbbi esetben a war közben kilépett játékos már nem térhet vissza abban a warban. Elmenetel alatt természetesen nem a technikai jellegű kifagyást (timed out) értem, hanem a "disconnect by user" -t.

* War közben nincs megállás, szünet. Nincs késkör és egyéb marhaságok. Ti választotok kezdő csapatot, mint vendégeink.

* A war 20 körös. Csapatcsere 10 kör után. Ha az állás a 20. körnél 10:10 lenne, egy utolsó, 21.-ik döntő kör fog dönteni. A köridő 3 perc max.

* A war eredményét elfogadjuk, nem vitatjuk, nem kommentáljuk. Az ellenfelet nem becsméreljük, gyalázzuk. Csak akkor akarjatok velünk warozni, ha ti is így gondoljátok! Ha ezen feltételek közül nektek bármelyik nem felel meg, akkor azt sajnáljuk. Ez esetben nem fogunk veletek warozni és semmi harag részünkről.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
A kettes szerver legyen:
Maradjon Deathmatch
Gungame szervert ide nekem
Zombie szervert akarok
Surf szerverre vágyom
Jailbreak szerver legyen